Avanceret linkbuilding

Når man som SEO ekspert får adgang til muligheden for at undersøge kausalitet mellem forskellige scenarier inden for linkbuilding, kan der findes helt ny viden på området -og det har vi.

Vi har analyseret, hvordan links påvirker rankingen ud fra et hav af variable og med / uden forskellige filtre, der fjerner støj.

Det er ikke kun om en lik er relevant og om der linkes med en relevant anchor tekst – Det er langt langt dybere ned i alt muligt vi har kunnet finde og måle på.

Det er ikke kun selve linket, men naturligvis også sammensætningen af

linkprofilen på forskellige måder.

Vi har med andre ord undersøgt sammenhængen mellem en enorm mængde variable sammensat på forskellige måder og fundet frem til dem, der virker effektivt.

Ikke bare Links

Anderledes linktyper
Relevansboost med pyramider
Anchor teksten Tweak
Og meget meget mere

Vi vil godt afslører lidt

Det er ikke samme model, der virker inden for alle emner / nicher.

Helt som du sikkert også har fornemmelsen af, at det er forskelligt ud fra niche, hvordan forskellige signaler påvirker rankingen i Google, ja så er det naturligvis også det samme med links.

Det er derfor du med jævne mellemrum oplever de typiske gode links I anvender ikke har samme impact som de plejer at have.

Hver enkelte link bidrager og dem samlede sammensætning kan bidrage, hvis den er helt rigtig.

Herudover kan vi også fortælle at den traditionelle flade for for linkbuilding er enormt ineffektiv kontra andre mere avancerede tekniker.

Vi analyserer og vejleder

Frem for at linkbuilde i praksis tilbyder vi at analysere et domænes linkprofil og vejlede til hvad der fremadrettet bør fokuseres på for at opnå den mest effektive sammensætning.

Det vil være simpel hands-on som en erfaren SEO konsulent nemt kan udføre.