Rankbrain Boost

Hvad er det Raptar kan?

Raptar analyserer hvad det er Rankbrain laver og fortæller os, nøjagtigt hvordan vi kan påvirke søgeresultaterne – Hvordan vil vi ikke ud med, men der er ingen tvivl om det virker.

Vi kan i løbet af ca. 8 uger indsamle nok data til, at vi kan få et hvilket som helst domænet ranket højt på et hvilket som helst søgeord.

Eneste krav = domænet ranker allerede på søgningen.

Hvad siger du til et topranking på det vigtigste søgeord i din branche?

Før vi sætter i gang

  • Landingspage skal allerede ranke
  • Den skal tilrettes, så den sender de rigtige signaler til Rankbrain

Vi vejleder altid omkring Rankbrain før vi sætter i gang, så den landingpage du ønsker ranket harmonerer med de signaler Rankbrain måler på.
Meget ofte optimeres forkert til brugernes “Intent” mht en søgning og søgeordet – Det skal på plads før vi kan trække siden op i resultaterne.

VI tilbyder Rankbrain optimering som No Cure – No Pay

Hvad er Rankbrain?

Hvad er Google Rankbrain?For Google er missionen, at give brugeren de informationer, de søger efter og lynhurtigt. Et tilfredsstillede søgeresultat, der indeholder den rigtige kombination af forskellige typer af oplysninger relateret til søgningen. En meget svær opgave, som kræver konstant tilretning og justering, da dem der søger ”mennesker” søger dynamisk og forskelligt påvirket af vores liv. Derfor er et konstant søgeresultat med jævne justeringer (algoritme opdateringer) lidt en håbløs måde at forsøge en efterligning af den måde vi ændrer vores søgninger på. Det er næsten lige så håbløst som i gamle dage, hvor der sad fysiske raters og vurderede hver eneste website, før det røg i en kategori – Hver gang der blev vurdere 3 websites, var der blevet oprettet 30 nye.

Hvordan virker Rankbrain

Links og content samt rankbrain er de 3 vigtigste områder Google anvender til at ranke et website ud fra. Vi kender alle effekten af gode links og ved også at der skal en hel del godt content til at linksene virker.

Men hvad med rankbrain?

Rankbrain arbejder med kunstig intelligens ”Machine learning” med formålet at forbedre søgeresultaterne og forudse nye søgninger.

  • Google Rankbrain bruger AI til at filtrere resultaterne
  • Rankbrains resultater er bedre end fysiske eksperters

De to statements kom fra Gregg Corrado SRS hos Google.inc. De offentliggørelsen af den nye teknologi bag resultaterne.

Nye google søgninger

Rankbrain forsøger at finde ud af hvordan resultaterne skal se ud for søgninger, der ikke har været lavet i Google før, nye og anderledes søgninger. Det gøres bl.a. ved at se på tidligere søgninger, hvad brugerne ledte efter og hvilket resultat de fik.

Eksisterende / kendte google søgninger

Med kunstig intelligens er Rankbrain konstant ind over alle søgninger og forbedrer resultaterne. Her ses på om du finder det du leder efter i en søgning, eller om du laver en ny søgning og vælger et af resultaterne der. Gør du det, vil Rankbrain muligvis med tiden (hvis flere gør det) ændrer resultatsiden for søgeordet til t indeholde det resultat alle søger efter. Den måde vi søger i Google på, vil med andre ord påvirke den måde rankingen på forskellige ord laves.

Vil du høre nærmere?