Oversigt over gratis danske links

Der er masser af lister over gratis links på nettet og vores er ikke super fantastisk anderledes end de andres, den eneste forskel er, at vi KUN fokuserer på de muligheder vi finder her i Danmark, at et dansk link (som udgangspunkt) vejer langt tungere end et internationalt.

Som John Mueller (ansat ved Google) siger, hvis du vil ranke i Danmark, så skal du have danske links. Links fra Kina eller Rusland bliver du ikke straffet for og de er rigtigt gode, hvis det da er der du gerne vil ranke.

Med andre ord, gå efter danske links.

Før du går i sving med gratis links

Husk altod at skrive en ny tekst til hver tilmelding og lav den grundigt, hvis du kopierer fjerner Google dem og du har bare spildt din tid. Så skriv en tekst om dit produkt / service ved hver tilmelding og lav den gerne lang. Alle kan oprette et gratis link, men hvis du laver DIT ekstra grundigt, sørger for en lang relevant tekst, hvor du nævner dine kerneydelser og services, uploader et unikt billede og udfylder alle info, ja så er du langt foran alle de andre, der ikke gad. Grundighed får dig længere og højere i Google.

Profil links:

Udfyld “om mig” teksten grundigt og brug ord om det du tilbyder og sælger.

Kino.dk
Hol.dk
Kommunikationsforum.dk
Digitaliser.dk
Wp-danmark.dk
Amino.dk (efter 25 svar / tråde, er dit link do-follow fra profilen)

Proven Expert.com

Adresse links:

Udfyld med unik tekst om dit firma(kopier aldrig)
Yelp.dk
Hotfrog.dk
Google mybusiness
Paqle.dk
Cylex.dk
Opendi.dk
Din-kalender.dk
Tupalo.dk
Openhours.dk

Tilføj feed

(kan hjælpe med hurtigere indeksering – i teorien)

Linkfeed.dk

For webshops

Butikssiden.dk
Findenwebshop.dk
Bedoemmelse.dk

Gratis website

Lav et ministie om de services / produkter du sælger og peg over på dit eget site

Bricksite.com (dansk cms system)

Firmakataloger:

Boernibyen.dk
Virksomhedsoplysninger.dk
Linkcentralen.dk
Nordiske.org
Idanmark24.dk
Findlet.dk

Gratis Blogs:

Opret gratis blog – lav masser af indlæg og link ikke kun til dit eget website

Markedsindeks.dk
Bloggersdelight.dk

Kommenartlinks

Landbrugsavisen.dk

Tips til linkbuilding:

Når du har besluttet dig for at arbejde med gratis links for at komme i gang med linkbuilding, så gør dig selv den tjeneste, at du ikke springer over hvor gærdet er lavest. Skriv en god lang tekst om dine produkter / services  til hvert eneste link og sørg for alle de felter du kan indtaste informationer i, er udfyldte – Måske kan du linke til din Facebook eller Twitter, jamen så gør det. Kan du ligge et billede op, så sørg for det har fået et passende navn, så det understøtter SEO på din profil/ link.

Lav Tier2 links

Når du har fået et gratis link, så sørg for der bliver linket ind til dit nye gratis link, fra en ny kilde, du kan f.eks. nævne linket i et Twitter opsalg, i en åben Facebook gruppe, på Pinterest.dk eller andre steder, så der er mindst et par backlinks til dit nye link. Der hvor du vinder er ved at være grundig, langt de fleste gider ikke “spilde” tid på at lave et Tier2 link (link til et link) og hvis du gør det, vil du opleve, at du med tiden nemt slår dine konkurrenter.

Der er intet som helst forkert i at du linker til alle dine backlinks fra gratis kilder på en pinterest konto. -Og husk t link til din pinterest konto bagefter fra et par kilder (så er vi ude i Tier3 links). Det hele handler om at flowe pagerank og relevans gennem links.

Ideer til Tier2 links:

Biolinky.com

Linkt.ee

Instapaper.com