No Cure – No Pay SEO

SEO No Cure - No PayHos Raptar har vi over 15 års erfaring inden for SEO og vi ved derfor ved første blik om en hjemmeside kan optimeres til at opnå topresultater i Google med det samme elle rom der skal arbejdes med tekster og links først.

Derfor tør vi godt tilbyde dit en ”No Cure – No Pay” forløb, hvor du kun betaler for resultaterne .

Der er dog et Men…

Vi tager ikke helt nye webshops og hjemmesider ind, vi tilbyder kun en No Cure- No pay SEO løsning til virksomheder, der allerede er etablerede, har masser af indhold og links.

Årsagen er simpel.

En helt ny hjemmeside vil kræve opbygning af en backlinkprofil over mange måneder samt opbygning af store mænger af tekster på hjemmesiden / shoppen.

Det er et kæmpe arbejde og det koster mange penge – Det kan vi naturligvis ikke tilbyde dig at lave uden at du betaler for det.

Men har du allerede masser af godt danske links, masser af trafik fra Google og gode unikke tekster på din hjemmeside, så kan vi tilbyde at optimere det, så du får et kæmpe boost i trafik og salg.

Hvordan arbejder vi med SEO

Når vi har lavet en analyse af din webshop / hjemmeside, så ved vi nøjagtigt hvad der skal til for, at booste placeringerne i Google.

Men vores mange års erfaring ved vi hvad der mangler eller skal ændres på dit domæne for at Google kaster din hjemmeside helt til tips.

Vi bruger avancerede redskaber som bl.a:

  • CTR boost
  • Pyrmindelinks
  • Sammenlægning af DC indhold (kanibalisme)
  • Traditionel SEO

Indgå et samarbejde med os – og oplev dedikeret grundighed.

Er dit website klar til at blive effektivt optimeret? Så tilbyde vi et No Cure – No Pay forløb, hvor du betaler, når en søgning vi sammen har udvalgt rammer nr. 4 i Google.

Du betaler KUN når din hjemmeside vises som mindst nr. 4 i Google , er der f.eks. en uge hvor du ligger nr. 5, så betaler du naturligvis ikke for den uge.

Vi finder søgeordene sammen

No cure – No pay har været en ret udskældt model inden for SEO, da den er blevet udnyttet til at snyde kunder med.

Her bildte SEO bureauer kunderne ind, at en søgning med næsten ingen trafik og som slet ikke gav mening, ja det var den rigtige søgning de skulle betale for og sjovt nok var søgningen enormt nemt at få kunden til at ranke højt på – dog uden de fik nye kunder fra placeringen.

Kunderne blev med andre ord snydt

For os er der ingen interesse i, at du ranker højt på en søgning, der ikke bidrager med kunder.

Vi har ingen binding og det betyder, at det er hunde vigtigt for os,a t få din hjemmeside højt, netop der hvor du får nye kunder ind, så du kan se en positiv vækst og bliver hos os som kunder.

Vi binder dig ikke til 6 måneders ævl og udenoms snak. Du har ingen binding og vi håber bare du vil blive hos os mindst 3 måneder, så du kan se effekten af det vi laver og få øget omsætning.

Sådan kommer du i gang hos Raptar.dk

Skriv til os eller ring og fortæl lidt om dit projekt, så finder vi sammen ud af, hvad der skal til for at din hjemmeside / webshop opnår de placeringer du gerne ser og en lind strøm af kunder / ordre.

Som udgangspunkt er vi langt billigere end de etablerede store SEO bureauer, da vi kan slå genveje ved hjælp af vores algoritmer og langt lettere få indblik i, hvad der skal ændres for at opnå resultater.