SEO Århus

Er I med på en vækstrejse, hvor det er digital marketing, der skal være hesten spændt for?

Vi har mere end 15 års erfaring med virksomheder lige fra helt nye iværksættere med et meget presset budget til kæmpe kæder, der bruger 150.000 om måneden på Google Ads.

Vi kan begge dele og det kan vi fordi vores holdning er ens, I skal kunne tjene på vores arbejde og helst rigtigt godt.

Raptar er ikke en udgift

Vores holdning er at et samarbejde skal være Win / Win, det I bruger på vores arbejde, skal give jer masser af omsætning og helst meget hurtigt langt mere end i bruger hos os.

I skal vækste og have kæmpe overskud på vore samarbejde, det er vores mål hos alle de kunder vi har.

Et anderledes SEO bureau fra Århus

Vi er anderledes, meget anderledes og vi arbejder ikke kun med linkbuilding og nyt indhold, nej vi går et step videre og arbejder aktivt med Googles Rankbrain – et område der er helt nyt i Danmark.

Der er naturligvis ingen tvivl om at der skal være styr på hjemmesidens indhold og den skal være SEO optimeret med de rigtige tekster og billeder – Links fra andre hjemmesider skal der også til.

Hvor vi differentiere os er på optimerings fremadrettet, når der er masser af links og indhold. Vi bliver ikek ved med at lave nye links og ligge nye artikler op, nej vi optimerer indholdet til Googles Rankbrain algoritme, der trækker det hurtigere og billigere længere op i søgeresultaterne.

Andre SEO bureauer bruger vores teknologi

Vi har udviklet algoritmer og teknologi, der er så avanceret at andre SEO bureauer med glæde bruger os til at ranke deres kunder det sidste stykke op i toppen af Google.

Få noget de andre ikke har og slå konkurrenterne

Skal I i gang med at ranke højere i Google? Så er det Raptar I skal have til at lave jeres SEO og ranke jeres hjemmeside højt.

Vi har flere forskellige pakker og løsninger – fælles for dem er, at de generelt er langt mere effektive end det de andre bureauer har og billigere.

Lad os tage en uforpligtende snak om , hvordan vi også kan hjælpe jer

Adresse:
Raptar
Graven 3
8000 Århus C

SEO bureau Århus C

Få et kompetent SEO bureau som sparringspartner med lokalt kendskab og kontor tæt på jeres virksomhed.

Som udgangspunkt kan SEO jo udføres i praksis fra alle steder i verden, men det er kun en fordel, at jeres tilknyttede SEO konsulent rent faktisk nemt og hurtigt kan komme forbi og besøge jer.

Mange anvender fysiske møder f.eks. én gang om måneden, hvor månedens status og resultater gennemgås før strategi for justeres.

Det kan naturligvis også klares over telefonen, men der er flere fordele ved et fysisk møde.

Lokal SEO i Aarhus

Den geografiske lokation vil også have andre fordele, som man kan opnå konkurrencemæssige fordele ved – Det lokale bureau vil have kendskab til byen og lettere ved at finde samarbejdspartnere til f.eks. linkbuilding lokalt.

Bedre content kan også være en af de fordele et lokalt SEO bureau kan tilbyde, da de kan indflette virksomhedens service og produkter i artikler om lokale kulturelle seværdigheder etc.

Raptar har kontor i Århus

Hos Raptar har vi kontor centralt i Århus og vi tager gerne forbi din virksomhed og forklarer hvad det er vi kan og hvordan vi arbejder.

Vi arbejder meget anderledes kontra et traditionelt SEO bureau og det gør vi i langt de fleste tilfælde kan leverer både bedre og billigere resultater end vores nærmeste konkurrenter.

Det kræver dog, at jeres hjemmeside allerede er godt på vej og ikke helt ny.

Alt det fortæller vi naturligvis meget gerne mere omkring – Ring helt uforpligtende på Tlf.: 71 92 03 38