SEO Bureau – Hvad gør Raptar anderledes?

Som udgangspunkt er vi ikke et traditionelt SEO bureau. Vi arbejder som de eneste i Danmark primært med Rankbrain og ikke traditionel linkbuilding og content.

Raptar er:
Kombinationen af en analytisk og resultatorienteret SEO ekspert med mere end 15 års praktisk erfaring og tre dygtige matematiske programmører.

Hvordan arbejder vi?
Ved at kombinere de traditionelle værktøjer inden for SEO herunder, onpage optimering, content og linkbuilding med de mønstre vores algoritmer finder, får vi mulighed for meget effektivt at sætte ind på nøjagtigt de områder der giver hurtige holdbare resultater.

Det er primært områderne omkring et domæne vi optimerer og derfor skal vi sjælden have adgang til et domæne for at skabe resultater.

Vi anvender meget høj grad den måde Googles Rankbrain har indflydelse på resultaterne i SERP og en anderledes måde at linkbuilde på.

Sådan arbejder et traditionelt SEO bureau

Der er naturligvis stor forskel på hvordan et SEO bureau griber en ny opgave an, men meget ofte vil de begynde med at analysere flere forskellige dele af domænet.

Det giver et godt overblik over den generelle SEO tilstand og hvor der kan sættes ind og optimeres.

I langt de fleste tilfælde vil et SEO bureau primært fokusere på et domænes content, kvaliteten heraf og dybden samt bredden.
Ud over content og optimeringen her af (onpage optimering) vil bureauet også se på hvad der sker omkring domænet, med andre ord hvor mange andre hjemmesider, der linker til til den og hvordan de linker (hvilke ord bruges etc)

Ud fra den analyse vil SEO bureauet forslå forskellige områder, der bør optimeres.

Det kan være alt lige fra tilføjelse af nye artikler på hjemmesiden til optimering af det eksisterende indhold over til opbygning af en stærkere og mere relevant linkprofil.

Få har tid til, at arbejde helt i dybden

Meget ofte er det ovenstående nok til at opnå super gode rankings og endda på en forholdsvis billig måde. Derfor går de fleste SEO bureauer ikke ret meget videre, der er simpelthen ikke økonomi til det.

Der kan arbejdes med SoMe links, der er en overset rankingfactor, Tier 2 – 3 linkbuilding og links fra pdf dokumenter, CTR manipulering etc.

Der er masser af muligheder for at gå et par skridt videre og give kunderne noget de ikke får andre steder.

Det er netop her vi kommer ind i billedet.

Vi kan hjælpe med hardcore SEO på et helt nyt plan og vi gør de gerne som underleverandør.